Een optimale fiscale positie voor uw onderneming

Wilt u zeker weten, dat u met uw onderneming van alle geldende fiscale regelingen gebruik maakt? Heeft u aandelen in een BV en denkt u erover deze over te dragen? Wilt u uw werknemers meer aan u binden met een betere beloning? Staan er investeerders aan de poort van uw bedrijf, klaar om in te stappen? We vertellen u niks nieuws, als we zeggen dat elke zakelijke stap, elke beslissing fiscale consequenties heeft. Maar hoe ondervangt u die het beste? Wat is voor u de fiscaal meest gunstige oplossing? Wij helpen uw organisatie graag steeds weer de optimale fiscale positie in te nemen.

De basis: kennis, ervaring en gedrevenheid

Voor welke zakelijke uitdaging u ook staat, met Meex Tax bent u verzekerd van kraakheldere adviezen op basis van actuele wet- en regelgeving én de nodige fiscale begeleiding in de uitvoeringsfase. We hebben onze tanden door de jaren heen in vele herstructureringen, fusies, splitsingen, overnames en in- of uittredingen van vennoten of aandeelhouders mogen zetten en zijn onverminderd gedreven om het beste resultaat te behalen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Compliance als stabiele factor

Compliance is tekenend voor onze dienstverlening. We verliezen hierbij echter nooit uit het oog waar het voor u vooral om gaat: het voorkomen van onverwachte naheffingen, van hoge administratieve lasten, van reputatieschade en, natuurlijk… nooit méér belasting betalen dan strikt noodzakelijk.

Vragen? Of een afspraak maken?

De diensten van Meex Tax voor bedrijven

  • Nationaal fiscaal advies: inkomstenbelasting voor ondernemers, vennootschapsbelasting, loonbelasting, omzetbelasting
  • Internationaal fiscaal advies: cross-border vraagstukken, belastingverdragen, voorkoming dubbele belasting, nauwe samenwerking met adviseurs binnen ons internationaal netwerk
  • Advies en begeleiding bij opzetten bedrijfsstructuren, herstructureringen, fusies, splitsingen, overnames, omzetting ondernemingen in BV’s, toe- en uittreding vennoten of aandeelhouders
  • Aangiften vennootschapsbelasting (met of zonder vaste inrichting, fiscale eenheden, houdster/financieringsmaatschappijen)
  • Bezwaar- en beroepsprocedures
Vragen? Of een afspraak maken?