Meex Tax

Met vestigingen in Bussum en Amsterdam voorziet Meex Tax particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland van glashelder belastingadvies. In onze dienstverlening beschouwen we de menselijke maat als leidend: onze benadering is persoonlijk, onze communicatiewijze open, helder, eerlijk. En hoe complex uw vraagstuk ook, reken gerust op een trefzekere oplossing. Daar zijn we tenslotte voor.

Focus op estate planning

Als allround advieskantoor hebben we in de afgelopen jaren onze expertise in nationale en internationale estate planning verder verdiept. Het blijkt een focus die onze cliënten weten te waarderen (en waar wij zelf ook bijzonder veel energie van krijgen). We adresseren in dit kader alle aspecten van vermogen-gerelateerde activiteiten: van erf- en schenkbelasting, inkomstenbelasting en bedrijfsopvolging tot thema’s als huwelijk, echtscheiding, testamenten en nalatenschappen. Meer weten over vermogensplanning en vermogensoverdracht naar de volgende generatie? Ook u weet ons nu te vinden!

Compleet in kennis: onze samenwerkingspartners

Eén ding weten we zeker, we kunnen nooit álles zeker weten. We vragen dan ook geregeld versterking op deelgebieden. Onze vaste samenwerkingspartners én de beste specialisten in ons uitgebreide wereldwijd netwerk van (fiscaal) adviseurs, accountants, notarissen en juristen completeren onze kennis en verzekeren u van de beste adviezen.

Maak een afspraak

Mail info@meex-tax.nl Bel +31 (0)35 20 61 938

Eva Meex

Partner

Eva is een gedreven allround fiscaal jurist voor zowel particulieren als bedrijven, met een sterke focus op nationale en internationale advisering op het gebied van estateplanning. Zij adviseert cliënten voornamelijk over fiscaal optimaal schenken, erven, huwen, scheiden, nalaten, kortom vermogensplanning. Daarnaast is zij sparringpartner van ondernemers, wiens complexe fiscale vraagstukken zij tot een to-the-point, helder en uitvoerbaar advies leidt. Zij begeleidt haar cliënten vervolgens graag stap voor stap in de uitvoering van deze adviezen. Daarnaast biedt zij ook expats en start-ups fiscale begeleiding bij hun stappen in Nederlandse fiscale landschap.

Eva is na afronding van de studies Fiscaal Recht en Notarieel Recht in 2004 gestart als fiscaal adviseur en heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan bij met name Baker Tilly Berk in Amsterdam.

Vragen? neem gerust contact op
Afspraak maken?

Jens Langendorff

Partner

Jens levert al bijna 25 jaar internationaal fiscaal advies aan particulieren en vennootschappen met evenveel enthousiasme. Voorziet besluitvormers van cruciale informatie, maakt complexe fiscale vraagstukken inzichtelijk en kan putten uit een bewezen effectief internationaal netwerk. Zo stelt hij opdrachtgevers in staat fiscale cultuurverschillen te overbruggen en optimaal “grensoverschrijdend” te acteren.

Hij heeft in 2001 zijn studie Fiscale Economie afgerond en in 2006 zijn studie Fiscaal Recht. Een groot deel van zijn ervaring heeft hij opgedaan bij het internationale belastingadvieskantoor Graham, Smith & Partners te Amsterdam. Full time partner sinds 2014.

Levensmotto: Your choices today determine your future! Choose well!

Olav Verberne

Associate partner

Olav zet zich graag in voor particulieren en ondernemers/start-ups die begeleiding nodig hebben bij het onderhouden of opstarten van hun onderneming. Hij biedt fiscale ondersteuning zoals het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en/of omzetbelasting en aanvullend advies op deze gebieden. Ook biedt hij ondersteuning op administratief gebied en geeft voorlichting over hoe het beste een administratie kan worden ingericht zodat de ondernemer op een meest efficiënte manier zijn werk kan doen.

Hij heeft naast zijn studies jarenlang kennis en ervaring opgedaan bij een (internationaal) belastingadvieskantoor in Amsterdam waarbij zijn werkzaamheden bestonden uit het geven van advies aan bedrijven en particulieren met een nationale en internationale achtergrond en waarin hij leiding gaf aan de aangiftepraktijk waarbij de nadruk lag op het verzorgen van de diverse aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting.

Neem contact op met Olav
Mail Noor

Noor Soesbergen

Assistent-medewerker

Noor ondersteunt de partners in allerhande fiscale en administratieve zaken. Afgestudeerd in 2014 met een Master Cultuurgeschiedenis aan de UU, is ze na een aantal omzwerving in 2020 terecht gekomen in de fiscale wereld. Naast dat ze zich flink aan het verdiepen is in de fiscale wet- en regelgeving, gebruikt ze haar research skills, organisatie skills en kritische geest om achter te schermen flink haar handen uit de mouwen te steken.